W A T  B I E D T  K L O K M E D I A

diensten

KlokMedia is een fotografie en videoproductie bedrijf wat zich sinds 2014 heeft gevestigd in het Noorden van Nederland. Gespecialiseerd in het maken van content voor bedrijven en influencers, maar ook voor het opnemen en fotograferen van particulieren die een belangrijk moment vastgelegd willen hebben. Daarnaast biedt KlokMedia portret fotoshoots aan voor bruidsparen, zwangerschappen, liefdeskoppels, zakelijke sector, familieshoots en particulieren die graag eens een aantal mooie portretten willen hebben.

Mijn naam is Tessa Klok, opgegroeid en wonend in Meppel en in 2019 gediplomeerd als zijnde videomaker en fotograaf. Na jarenlang eigen content te hebben gemaakt voor mijn eigen YouTube kanalen en blog, ben ik in 2015 gestart met de opleiding audiovisueel-specialist. Daar ben ik erachter gekomen dat ik nog altijd graag de combinatie van video en fotografie wil blijven doen en heb mij in die tijd kunnen specialiseren in het maken van marketing gerelateerde content.

 

Social Media management

Naast het opnemen en fotograferen van de opdrachten, is KlokMedia volledig inzetbaar om samen met uw bedrijf te kijken naar hoe we uw sociale media pagina’s te laten groeien, samen een planning te maken voor de content die er gedeeld kan worden, maar ook tekstueel voor uw bedrijf aan de slag te gaan om uw pagina’s te optimaliseren.
Denk hierbij aan het groeien van pagina’s als Facebook en Instagram met een langer termijn samenwerking waarin u niet alleen wordt geholpen om een plan te maken en de content uit te werken, maar ook hulp bij de publicatie ervan. Hoe zorg je nou dat je post zoveel mogelijk aandacht krijgt en hoe zorg je ervoor dat uw pagina’s meer volgers gaat krijgen?

 

Door met KlokMedia samen aan de slag te gaan kunnen we zowel een plan maken, als content bedenken en het uitwerken ervan, allemaal na aanleiding uw wensen. Bent u daarin geïnteresseerd? Dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier en zullen wij samen een meeting inplannen om het één en ander door te nemen. Ervaring in de entertainment
Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende toffe stages mogen lopen. Daar heb ik veel van mijn ervaringen op kunnen doen en is KlokMedia ook voor journalistieke doeleinden in te zetten. Zo heb ik onder andere veel interviews mogen doen binnen de musicalwereld tijdens mijn stage bij de tourende productie van The Addams Family de musical in 2018/2019. Meer daarvan te zien krijgen? Klik dan op deze pagina. Heeft u voor uw entertainment producties ook leuke backstage video’s nodig? Dan is KlokMedia daar ook prima voor inzetbaar.